Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Ebbe Rodes Allé, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

13.700,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.700,00 kr.
- Depositum
41.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
93 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er beliggende på 3. sal og byder på en stor stue samt åbent køkken med både ovn, komfur, emhætte, opvaskemaskine samt køle/fryseskab. Udover et dejligt køkken har lejligheden en stor stue med masser af plads til sofagruppe. Lejligheden har 2 soveværelser med et rigtigt godt lysindfald. Derudover har lejligheden en pæn entre med plads til både sko og overtøj. Lejlighedens badeværelse er stilrent og har både vaskemaskine og tørretumbler. Det dertilhørende depotrum byder også på gode opbevaringsmuligheder.

Bygningen er beliggende mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej på den gamle FL Smidth grund, som nu hedder ¨Brombærparken¨. Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meters afstand. Gårdarealet af aflukket fra de store veje, hvilket skaber et hyggeligt og yderst børnevenligt område, uden at komme for langt væk fra byen.

Lejligheden er klar til overtagelse 01.12.2019.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.

Husdyr: Kan der søges om.

eller mail:

Udlejes på vegne af Heimstaden.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.