Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Toldbodgade, 1051 København K

Økonomi *

Husleje

17.500,00 kr.

Forbrug
1.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
52.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
131 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden:

Lejligheden er beliggende på 2. sal i ejendommen som befinder sig i en stille gård. Lejligheden består af en entre, rummelig opholdsstue med spiseplads, stort flot nyere køkken med god plads, dejligt soveværelse med skabe samt ekstra soveværelse. Bryggers i forbindelse med badeværelse. Lejligheden kan lejes delvist møbleret eller umøbleret.

Område:

Lejligheden er beliggende på Toldbodgade, som er en fantastisk central beliggenhed i forhold til alt, restauranter samt offentligt transport. Der er kun 5 minutters gang til nærmeste metro station. Dette område at København er særdels attraktivt grundet det charmerende gademiljø og udendørs cafeer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.