Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Skøn og lys lejlighed centralt i Hellerup

Økonomi *

Husleje

20.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.500,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
60.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
151 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2019
Lejeperiode
2 år - 4 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Til internationale lejere.

Lejligheden er beliggende på 4. sal og er karakteriseret ved et godt naturligt lysindfald, god udsigt samt flotte herskabelige detaljer på bl.a. stuk.

Man ankommer i fordelingsentre der giver adgang til alle rum i lejligheden. Der er i dag indrettet 3 stuer ensuite mod Strandvejen, hvor der fra den ene er udgang til mindre altan. Det er alle tre gode rum i omtrent samme størrelse med separat adgang. Man kan med fordel konvertere en enkelt af dem til soveværelse.
Stort master bedroom med direkte adgang til badeværelse med separat brus og vaskemaskine. Fra soveværelset er nu en altan mod gårdmiljø/øst, der bliver udskiftet med en større i nær fremtid. Stort køkken med plads til mindre spiseplads og adgang til bagtrappen. Endvidere forefindes mindre rum/kammer, der kan udnyttes til børneværelse, kontor eller walk-in closet.

Der medfølger brugsret til privat opbevaringsrum samt mulighed for parkering. Udlejes ikke som delebolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.