Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Buegangen, 4100 Ringsted

Økonomi *

Husleje

10.300,00 kr.

Forbrug, heraf:
1.339,00 kr.
- Varme
758,00 kr.
- Vand
401,00 kr.
- El

ukendt

- TV
170,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse
10,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
30.900,00 kr.
- Depositum
30.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
107 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Med skønne faciliteter i form af park, lege- og sports faciliteter, samt et udendørs badeanlæg tilegner denne lejebolig sig stort set alle, der værdsætter lækre omgivelser, samt en bolig i elegant og simpel stil.

Lejlighedens store køkken, med god mulighed for spise plads, leder direkte ud i en stor og rummelig stue med dejlig stor privat have, samt 3 store og indretter-venlige værelser. Lejlighedens badeværelse er med stor bruseniche.

Noget som er med til at gøre denne bolig ekstra attraktiv er, at der følger alle hvidevare med i køkkenet i form af opvaskemaskine, køle/fryseskab, komfur, samt emhætte. Ydermere er der varme i badeværelses gulvet og mulighed for at få egen vaskemaskine i lejligheden.

Du får altså her muligheden for at flytte ind i et af Danmarks bedste boligkvarterer udstyret med en masse lækre faciliteter både udenfor og inde i lejligheden.

OBS: Lejemålet som bliver annonceret på billederne, er ikke det ledige men et identisk til.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.