Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

I Heden på Odense/Fåborglandevejen.

Økonomi *

Husleje

5.800,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
5.800,00 kr.
- Depositum
17.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
60 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Centralt beliggende 2 vær. lejlighed på ca 60 m2 udlejes pr 1.11.19. Det er en villalejlighed med egen indgang og alt i moderne bekvemmeligheder. Lejligheden udlejes med forbrug. Lejligheden egner sig til studerende eller lejer i job med egen bil. Der forefindes lukket garage. Der foretrækkes lejer med ordensans, ikkeryger og husdyr er ikke tilladt.
Huset er smukt beliggende med egne alle'er og udsigt til by og natur. Meget privat og i rolige omgivelser, omgivet af høje træer med naboer placeret i behagelig afstand.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Ringe?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Ringe. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.