Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Østerågade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

8.375,00 kr.

Forbrug
950,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.375,00 kr.
- Depositum
25.125,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
134 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I hjertet af Aalborg ligger denne hyggelige taglejlighed. Lejligheden er i to plan. Lejlighedens første plan indeholder en bred entré/fordelingsgang med masser plads til overtøj og adgang til et pulterrum til opbevaring, et stort lyst soveværelse, et fint værelse, et stort lyst badeværelse samt opholdsstuen. Stuen er stor og rummelig med loft til kip med fritlagte bjælker og med åbent op til en dejlig stor hems, der er perfekt til kontor, hyggekrog, gæstesoveplads eller lignende. Fra opholdsstuen er der via flotte franske døre adgang til et pænt og lyst køkkenalrum.

Lejligheden ligger i en flot og charmerende ejendom lige midt i Aalborg omgivet af byens gågader og med byens nye hyggelige parkområde lige i “baggården”. Ejendommens beboere har adgang til en rigtig fin fælles tagterrasse.

En lejlighed, der virkelig skal ses.

Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.