Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Cort Adelers Gade, 1053 København K

Økonomi *

Husleje

24.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
24.000,00 kr.
- Depositum
72.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
189 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Lejeperiode
1 år - 2 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Stor herskabslejlighed i hjertet af Indre By

Velkommen til en uovertruffen beliggenhed i hjertet af København tæt på Nyhavn og Kongens Nytorv og ligeledes en uovertruffen herskabelig lejlighed.

Lejligheden er beliggende på Cort Adelers Gade, 2. th. i Nyhavn, tæt på Inderhavnsbroen til den nye del af Christianshavn og det yderst populære opholdssted på Krøyers Plads. Derudover får du også Kongens Nytorv 2 minutters gågang fra lejligheden og den fremtidige metro i form af Cityringen. I området finder du små hyggelige caféer og alt hvad København kan tilbyde.

Lejligheden er blevet løbende renoveret og ejendommen opført i 1873. Herskabeligheden ses i lejlighedens volumiøse størrelse, ejendommens indgang- og opgangsparti. Der er et fælles gårdlaug for ejendommen og naboejendommene, så du får en grøn oase med fælles græsarealer og buske for afskærmning af affaldsorteringen.

Du kommer ind i gennem døren til lejligheden og mødes af en stor entré, hvor du på højre hånd har det første værelse og på venstre hånd stuen. Herfra ledes du ind i tre stuer en suite, hvoraf den ene hjørnestue fungerer som et værelse, hvor man har kig ud til Nyhavns kanal fra lejlighedens altan. Til lejligheden får du 2 toiletter og stort badeværelse, 4 store værelser og 1 mindre værelse, samt depotrum i selve lejligheden og fra køkkenet adgang til et viktualierum.

Lejemålet er tidsbegrænset til 24 måneder.

Muligheder ved denne bolig

Husdyr tilladt, Gårdmiljø, Vaskeri, Dørtelefon, Legeplads, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.