Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Lyngens Kvarter, 7400 Herning

Økonomi *

Husleje

6.945,00 kr.

Forbrug, heraf:
1.442,00 kr.
- Varme

ukendt

- Vand
560,00 kr.
- El

ukendt

- TV
152,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
14.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
159 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Noget om afdelingen

Afdelingens boliger er både lejligheder og huse i naturskønt område med kort afstand til Fuglsang sø, Holing sportscenter, Hundeskov samt Løvbakkerne. Gode busforbindelser til Herning, hvor der er mange indkøbsmuligheder.

Meget aktiv afdeling med billiardklub, tømrerværksted, petanque klub, fiske/fotoklub, Betonblomsten (månedsavis) og boldbaner. Ligeledes er der mange legepladser og mulighed for leje af p-plads i aflåst kælder.

Husdyr

Husdyr er tilladt i henhold til gældende husdyrreglement.

Yderligere afdelings info

Festsal og pengeløst fællesvaskeri.

Udendørs elevator i 4 af blokkene

Udgifter ud over huslejen

Afdelingen består af 453 familieboliger:

6 stk. 1 rums boligeramilieboliger

Byggeriet er opført i 1973/89.

Faciliteter

Boligerne er opført i 1973/1980 - 30 boliger er totalrenoveret i 2011 - og udstyret med komfur, køle-/fryseskab, emhætte og skabe. Nogle boliger har installeret vaskemaskine. Et-rums boligerne er udstyret med trinette (køleskab og 2 kogeplader). Til nogle af boligerne hører 1 stk. kælderrum. Alle boligerne er klargjort til Fiberbredbånd og har kabel-tv (Eniig), som opkræves sammen med huslejen. Der er fællesvaskeri, beboerhus, gode parkeringsmuligheder samt mulighed for leje af p-plads i afdelingen.

Grundplaner

Ingen grundplaner er målfaste.

Grundplanerne er gældende for et standardlejemål - det betyder, at der kan være afvigelser fra det, du ser på hjemmesiden og det aktuelle tilbud, du evt. får tilsendt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.