Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Bøgevænget, 7330 Brande

Økonomi *

Husleje

4.822,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
9.475,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
56 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen er opført i 1983-97 og består af 115 rækkehuse beliggende i udkanten af Brande mod Give.
Afdelingen ligger tæt på Dalgasskolen og indkøbsmuligheder - der er ca. 20 min gang til Brande centrum.

Afdelingen fremstår som et roligt kvarter i et landsbylignende miljø.
Alle rækkehusene i stueplan har have og der er 10 carporte i afdelingen, hvoraf nogle hører til rækkehusene og andre udlejes af afdelingens varmemester.
Afdelingen råder over vaskeri og beboerhus.
I 2013 er hele afdelingen renoveret med nye døre og vinduer.

Varme opkræves a/c sammen med huslejen.
El afregnes direkte til et elhandelsselskab.
Antennesignalet kan leveres af Brande Antenneforening.

Der må i afdelingen holdes husdyr. En hund eller en kat. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.