Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Finlandsvej, 7100 Vejle

Økonomi *

Husleje

7.389,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
26.215,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Børnevenligt område med store velindrettede lejligheder.

Der er gode inddækkede altaner, hvor familien kan sidde og nyde hinanden, samt kigge ud på området som er flot anlagt med grønne arealer legeplads m.v.

Nye køkkener forefindes også i en del af boligerne allerede!

Kort sagt et boligområde som indbyder til meget mere end bare et sted at bo!

Finlandsvej er beliggende i den nordlige del af Vejle med hurtig adgang til motorvejen og med indkøbscenter, skole, børnehave, og vuggestue i nærområdet.

Boligerne er alle udstyret med: ovn, emhætte og Køle/fryseskab. De 3 og 4 værelses lejligheder har tillige vaskemaskine og tørretumbler i separat bryggers samt badeværelse og gæstetoilet. I øvrigt forefindes fælles vaskeri.

Der er gode parkeringsmuligheder for både biler og campingvogne.

Kælderrum til hver lejlighed.

Derudover er der legeplads, boldbane, og ældreklub, og en festsal der kan rumme ca. 50 personer.

Vores lejligheder er opført i 1972 og består af 162 boliger fordelt på 1, 2, 3 og 4 rums boliger.

Bemærk, huslejepriserne er inkl. vand.
ANTENNE: YouSee leverer signal. Der er tilslutningspligt og grundbeløb opkræves via huslejen. Pakkevalg skal se til YouSee og tillæg betales direkte til YouSee. Det er tilladt at holde almindelige kæledyr. Der må således holdes småfugle (op til 5 stk.), små gnavere i bur samt 1 kat eller 1 hund. Krybdyr, som f.eks. slanger, firben, skorpioner og skildpadder, er ikke kæledyr, og derfor ikke tilladt i boligen. Der må ikke holdes farlige eller giftige dyr eller dyr, der af offentligheden kan opfattes som farlige, skadedyr eller giftige, som f.eks. rotter. Det er tilladt at have et akvarium på op til 300 liter. Følgende hunderacer er ikke tilladt: Amstaff, Bullmastiff, Bullterrier, Dogo Argentino, Dogue de Bordeaux, American Bull Terrier, Pittbull Terrier og Tosa Inu samt krydsninger, hvor blot en af disse racer fremgår. Skriftlig tilladelse til at have hund eller kat skal indhentes hos bestyrelsen/varmemesteren. Dyrene må ikke være generende for omgivelserne ved f.eks. deres opførsel, lugt eller støj – herunder gøende hunde. Antennesignalet leveres af YouSee og du bedes , senest 10 dage efter overtagelsesdatoen, for evt. pakkeskift. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.