Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Brendstrupgårdsvej, 8200 Århus N

Økonomi *

Husleje

7.998,00 kr.

Forbrug
800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.998,00 kr.
- Depositum
23.994,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
58 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
*Lige nu kan du bo huslejefri i resten af 2019. Lejer betaler udelukkende forbrug i den huslejefri periode.

udlejer har nu fornøjelsen af at udbyde disse super fine 3 værelses delevenlige lejligheder i 8200 Aarhus Nord.

Boligen: Du bydes velkommen i rummelig entré med både skabs- og garderobeplads. Her er direkte adgang til det rummelige badeværelse med gulvvarme og kombi vaske/tørremaskine. Fra entré er der ligeledes indgang til boligens rummelige køkken alrum. Her er masser af køkkenplads og plads til spisebord osv. Der er selvfølgelig installeret opvaskemaskine, køle/fryseskab, ovn, emhætte og keramisk kogeplade. Fra det store lyse køkken kommer du ind til boligens 2 værelser. I begge værelser er der super lysindfald fra de store vinduer. Der er samtidig udgang til lejlighedens store altan fra begge værelser.

Området: Boligområdet er tæt beliggende på Aarhus Universitetshospital, Aarhus Universitet, indkøb, busforbindelser ind til Aarhus C samt letbanen. Det er derfor et oplagt området for de studerende som mangler en delebolig i et skønt kvarter. Der er gratis parkering til området og adgang til en stor fælles tagterrasse ovenpå boligblokken.

*Lige nu kan du bo huslejefri i resten af 2019. Lejer betaler udelukkende forbrug i den huslejefri periode.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.