Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses - Poul Reumerts Vej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

19.600,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.600,00 kr.
- Depositum
58.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
120 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejligt rækkehus i skønt område

Super lækkert og hyggeligt rækkehus i hjertet af Valby. Rækkehuset er beliggende på en rolig sidevej i det eftertragtede kvarter nær Valby Maskinfabrik. Rækkehuset er i 3 plan og har foruden baggård bagtil også udendørs køkken samt skur. I første plan er der en rummelig entre med god plads til overtøj, derfra videre adgang til badeværelse og køkkenalrummet, som er et fantastisk lækkert og lyst rum. Køkkenet er udstyret i lyse materialer med opvaskemaskine, kogeplader, emhætte, ovn, køleskab/frys. I køkkenalrummet er der både plads til at indrette spisekrog samt dagligstue. På salen har man et værelse samt en stor stue med et skønt lysindfald. Herfra er der videre adgang til husets 2. sal hvor der er 2 værelser med ekstra højt til loftet samt et badeværelse. Der er vaskemaskine og tørretumbler på badeværelset. Der er en parkeringsplads tilhørende rækkehuset.

Beliggende mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej på den gamle FL Smidth grund finder man Pontoppidanparken. Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meter. Hele området er trukket tilbage fra de store veje, hvilket skaber et yderst børnevenligt område for dem, der ønsker at børnene kan løbe udenfor og lege, men stadig vil være tæt på byen. Kirsebærparken er en del af det nye område nær Toftegårds Plads i Valby.

Her er fokuseret på at skabe et familievenligt område tæt på byen, hvor der er plads til leg. Boligerne er 3 etager med køkken og spisestue i stueetagen, mens opholdsstue og soveværelser er beliggende på 1. og 2. sal.

Lejligheden er klar til overtagelse d. 1/12-2019.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.