Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses lejlighed - Islands Brygge, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

21.995,00 kr.

Forbrug
1.700,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
21.995,00 kr.
- Depositum
65.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
154 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
A-huset - Lyse og rå New Yorker lejligheder

A-huset - Lyse og rå New Yorker lejligheder

Disse lejligheder er opført i en ældre industriejendom, som tidligere har huset diverse kreative sjæle. Siden 2010 har A-huset været transformeret til lejligheder, men nu er det for første gang muligt at leje sig ind i dette fantastiske hus som almindelig boliglejer.

Lejlighederne består af få, men store lyse rum med højt til loftet. Vægge og gulve fremstår i et råt og moderne New Yorker look med fri mulighed for at udfolde sin egen kreative indretning. Hver lejlighed har desuden et stort badeværelse, vaskemaskine/ tørretumbler samt diverse andre hårde hvidevarer, man skal bruge i hverdagen.

Billederne i denne annonce er ikke den konkrete lejlighed, men et udtryk for den generelle standard, hvad angår materialer og struktur. Se gerne plantegningen for den eksakte løsning for denne lejlighed. Som beboer I A-huset får du fri adgang til fitnessrummet, der har alt hvad et fitnesscenter skal indeholde Alle lejligheder har fri adgang til den store fantastiske tagterrasse, hvor man kan nyde sin kaffe eller hygge med venner og familie. Flere af lejlighederne har deres egen altan eller lukkede have/ ”city garden”. I kælderen findes parkering til både biler og cykler, og der er et depotrum til hver lejlighed. I nærområdet findes skoler, institutioner, offentlig transport, supermarkeder og butikker.

Husdyrhold skal altid godkendes af udlejer først.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.