Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed i Århus C

Økonomi *

Husleje

11.490,00 kr.

Forbrug
1.316,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
22.980,00 kr.
- Depositum
34.470,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
105 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen Dalgas Avenue ligger på Frederiksbjerg i Aarhus tæt på Marselisborg skovene og stranden. Ejendommen ligger i kort afstand til offentlig transport og i gåafstand til Aarhus centrum, skoler, idrætsanlæg og Aarhus svømmestadion.

De lejligheder er fordelt på 14 treværelses på op til 120 m2 og 22 fireværelses på op til 130 m2. Der er altan til alle lejligheder, og en del har sydvendte altaner med en storslået udsigt over Aarhus bugt.

Der er et loftrum til alle lejligheder, samt adgang til vaskeri i kælderen. Lejlighederne bliver løbende renoveret ved fraflytning, hvilket betyder at lejlighederne er forskellige i indretningen, og at huslejen vil stige ved genudlejning.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.