Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses ungdomsbolig - Heraklesvej, 8960 Randers SØ

Økonomi *

Husleje

3.745,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
19.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
50 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Der er 60 almene ungdomsboliger i Paderup - opført med det amerikanske campus studiemiljø som inspiration.

Ligger nabo til Erhvervsakademi, Handelsskole samt Social- og Sundhedsskolen.

Lejemålene er moderne og prisbillige 2-rums boliger i 2-etagers bygninger med køkken, stue og soveværelse.

Lejemålene har åbne køkkener mod stuerne og i entrérne er der indbygget garderobeskabe med skydedøre.

Stue lejligheder har en lille flisebelagt terrasse - 1. sals lejligheder har fransk altan

Boligerne ligger i grønne arealer og er omgivet af træer.

Der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren.

Tæt på særdeles gode indkøbsmuligheder bl.a. Randers Storcenter. Gode busforbindelser til Randers centrum 4 km. I Randers findes et stort udvalg af idrætsforeninger og kulturelle tilbud. Randers er rig på smukke naturoplevelser bl.a. Gudenåen og Randers Fjord og flere skønne parkområder.

Varme afregnes mellem lejeren og Verdo.
Lejeren skal selv sørge for tilmelding til el, og der er frit valg blandt alle udbydere på Energi Randers Net A/S.

Antenne og Internet: Yousee og Stofa – Lejeren skal selv sørge for tilmelding.

Der er fælles vaskeri i afdelingen.

Der gives ungdomsboligbidrag til unge under uddannelse.
Det er tilladt at have en hund eller en kat. Dog er der kun få tilladte hunderacer (småhunde). Dette lejemål er en ungdomsbolig. Lejemålet skal derfor beboes af unge under uddannelse eller af andre unge som med kommunens samtykke har fået lejemålet tildelt ud fra den unges socialt betingede behov. Når du fuldfører, ophører eller afbryder din uddannelse har du pligt til at henvende dig til udlejer. Lejerbo kan derefter opsige dit lejemål med minimum 3 måneders varsel. Lejer skal derfor til enhver tid efter henvendelse fra udlejer, kunne fremvise dokumentation for aktuel studieaktivitet. Ungdomsboligbidrag fra staten er fratrukket den anførte husleje. Såfremt du ophører/afbryder din uddannelsen, er du ikke berettiget til bidraget. Afdelingen er forbeholdt unge under uddannelse og andre unge med særlige behov jf. Lov om Almene Boliger, § 53. Der bliver derfor gennemført studietjek minimum én gang årligt. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. .

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.