Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses rækkehus - Vestermarksvej, 7100 Vejle

Økonomi *

Husleje

8.279,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.279,00 kr.
- Depositum
24.837,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
105 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Rækkehuset er indrettet med stue i åben forbindelse med køkken/alrum og to gode værelser – evt. med mulighed for etablering af 3 værelser. Køkkenet er med lyse elementer og med alt i hårde hvidevarer og fra stuen er der udgang til dejlig terrasse.I huset har man ligeledes entre, badeværelse er med bruseniche og lyse klinker samt bryggers med vaskefaciliteter. Fra bryggerset har man direkte udgang til carport og skur.

Forbrug afregnes af lejer direkte til de respektive forsyningsselskaber.

Grejs har egen friskole, vuggestue og børnehave og ligger kun ca. 7 km fra Vejle centrum. Bo i rolige omgivelser, men hvor du stadig kan komme ind til Vejle på kort tid – enten i bil eller ved hjælp af de gode busforbindelser.

Praktisk info:500 m til vuggestue og børnehave1 km til Grejs Friskole3 km til Grejsdal Skole5 km til indkøb

Billederne er fra en lignende bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.