Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Bukkeballevej, 2960 Rungsted Kyst

Økonomi *

Husleje

13.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
84 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
KLASSISK 1. SAL VILLALEJLIGHED I PALÆVILLA PÅ HJØRNET AF BUKKEBALLEVEJ OG RUNGSTEDVEJ. FÅ MIN. GANG TIL KYSTBANEN. EGEN SYDVENDT TERRASSE, LILLE FÆLLES HAVES TYKKE OG EGEN P-PLADS I INDKØRSEL.

50 METER FRA RUNGSTED BY TORV MED FLERE INDKØBS MULIGHEDER. KORT AFSTAND TIL RUNGSTED HAVN/STRAND MED PROMENADE OG MANGE RESTAURATIONER.

Lejligheden har bl.a. smukke hanebjælker og helt nye termovinduer. Indeholder: Egen indgang og trappe op til boligen. Rummeligt åbent køkken/alrum/dagligstue med udgang til sydvendt solrig altan. Køkkenet har kogeø med smuk granitbordplade og alle hårde hvidevarer inkl. mikroovn. Stort soveværelse med udgang til altan. Mindre soveværelse. Flot toilet/badeværelse har gulvvarme og med badekar samt vaskemaskine og tørretumbler. Fælles have med underboen. Fælles P-pladser i ejendommens egen indkørsel. Opvarmes med naturgas.

3 værs. 84 m2

Mdl. leje kr. 13.500,-

+ forbrug

Ledig 1.11 i 2-3 år

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.