Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Kenny Drews Vej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

13.700,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.700,00 kr.
- Depositum
41.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
91 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nu udbydes denne lækre 3-værelses lejlighed beliggende på den eftertragtede bolig ø på Sluseholmen. Lejligheden har en god rummelighed, da den består af hele 91 m2 plus tilhørende. Når man træder ind i lejligheden, bliver man mødt af en stor entré og et godt badeværelset på højre hånd. Badeværelset fremstår rigtig flot, der er gulvvarme og det har en god størrelse. Det er delt godt op med bruseniche og vaskesølje med tørretumbler og vaskemaskine. Herefter bliver man mødt af det store åbne areal, som består af stue og køkken-alrum. Der er store vinduespartier i begge ender, som giver et dejligt lysindfald i lejligheden. Køkkenet er i lyse elementer og har Siemens hårde hvidevarer. Fra køkkenet er der adgang til en altan. De 2 værelser ligger i hver sin ende af boligen. De har begge en god størrelse og er nemme at indrette, de indeholder desuden begge indbyggede skabe. Ejendommen er fra 2008 og indeholder elevator, man kan desuden tage elevatoren direkte ned i parkeringskælderen. Hjortholm indeholder et rigtig dejligt stort og roligt gårdmiljø. Der er masser af muligheder i området, samtidig er man blot få kilometer fra København centrum. Irma er beliggende i ejendommen og lige på den anden side af broen finder man Netto. Bus 14 og 34 har stoppested lige ved døren, ellers kan man tage havnebussen eller hoppe på cyklen ind til byen.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset.

Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser. Lejligheden er klar til overtagelse 01.12.2019.

Husdyr: Skal der søges om

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

eller mail:

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.