Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Rungsted Golfpark

Økonomi *

Husleje

35.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.800,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Detaljer *

Størrelse
271 m²
Værelser
7 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Eksklusiv stuelejlighed i Rungsted Golfpark - få min til Rungsted Station, lukket vej, kæmpeterrasse direkte til golfbanen.
Lejligheden er indrettet således: entre med adgang til stort brusebadeværelse, 2 gode soveværelser, 3 opholdsstuer ensuite - alle med udgang til kæmpeterrassen med el-markiser, stort køkken/alrum, ligeledes med udgang til terrassen. Der er naturligvis alle hvidevarer, stort masterbedroom med walk-in gardeerobe og adgang til yderligere stort badeværelse, lille brygger med vaskemaskine og tørretumbler. Der hører 2 store garager til lejemålet med aut. port.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.