Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Falkoner Alle, 2000 Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

21.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
63.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
131 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Dejlig lys nyistandsat lejlighed på Frederiksberg. Lejligheden indeholder 3 lyse stuer en suite hvoraf den ene kan benyttes som værelse da der er dør fra entreen. Dejligt køkken med mange skabe og god bordplads. I tilknytning til køkkenet er et hyggeligt område, der kan anvendes til spiseplads. Desuden stort soveværelse mod gården og godt udnyttet badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.I entreen er der desuden pænt gæstetoilet. Ejendommen
Lejligheden ligger i pæn ejendom centralt på Frederiksberg i gåafstand til Frederiksberg Centret, Metro og Frederiksberg Svømmehal. De daglige indkøb kan klares i Kvickly, der ligger i naboejendommen og hvor det desuden er muligt at leje p-plads i ejendommens parkeringskælder.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.