Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nyistandsat Villa 5 minutter fra gågaden

Økonomi *

Husleje

11.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
22.000,00 kr.
- Depositum
33.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
120 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Bo i et nyrenoveret hus omgivet af træer, men tæt på centrum af Kolding. Huset er 120 m2 og i to etager. Stueetagen består af en stor stue med sammenhængene nyt køkken. I køkkenet er der et stort indbygget kølefrys samt plads til opvaskemaskine. Derudover består stueetagen af et badeværelse. Fra stuen kan man gå ud i en lille have med og en stor træterrasse. Derudover er der en hyggelig gårdhave med vaske rum og et disponibelt rum. Førstesalen består et repot med indbyggede skabe samt et stort og 2 mindre værelser.

Med til huset følger der en mindre parkeringsplads. Derudover er der en større parkeringsplads for enden af vejen, som er gratis af anvende.

Der er mulighed for at leje huset møbleret, hvis man ønsker det.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.