Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses - Overblikket, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

7.882,52 kr.

Forbrug
600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.883,00 kr.
- Depositum
23.651,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor lækker lys 2. værelses lejlighed i nyere ejendom på den gamle eternitgrund.

Lejligheden er indrettet med stort køkkenalrum og værelse. Køkken med opvaskemaskine og skønt bad indrettes med moderne inventar. Der er vaskemaskine og tørretumbler i lejemålet. Gulve i lejligheden er lamelparket i ask og flotte klinker. Genvexanlæg i lejligheden.

Lejligheden har en skøn altan.

Her medfølger alt i hårde hvidvarer, vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køle/frys, indbygningsovn, komfur, emhætte

Der medfølger egen p-plads ved ejendommen, samt et stor opvarmet kælderrum.

Fra lejlighederne er der få hundrede meter til dagligvareforretningerne Fakta, Netto og Føtex og til fitnesscenteret Fitness World.

Området har en ideel placering i forhold til den centrale del af Aalborg, herunder Aalborg Banegård og Rutebilstationen, ligesom der er meget kort afstand til motorvejsnettet samt Aalborg Universitet. Bemærk!
Husdyr ikke tilladt

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.