Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Fredet Byhus i City

Økonomi *

Husleje

60.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
180.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
283 m²
Værelser
8 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Vi kan nu tilbyde det smukke, fredede byhus beliggende Ved Stranden, direkte til kanalerne og vis a vis Christianborg Slot til leje.
Huset er i 4 plan med kælder, alle forbundne med indvendig trappe eller elevator, og indrettet i stueplan med smuk hall, møblerbar forstue, stue mod kanalen, værelse (eller kontor) samt toilet. Første salen er opholdsetagen, hvor der er 2 smukke stuer mod kanalen, spisestue, lækkert køkken med alle hvidevarer, samt toilet. 2. sal er indrettet med stue (eller soveværelse) masterbedroom med walk-in garderobe, lækkert badeværelse samt sep. toilet. 3. sal er en domistik lejlighed med opholdsstue, soveværelse, dejligt køkken, lækkert brusebadeværelse, samt yderligere værelse.
Høj, tør kælder med vaskerum, og disponible rum til opbevaring og trappe op til gaden. Der er i stueplan en lille gårdhave.
Hel unik bolig for den kræsne lejer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.