Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Bredgade, 1260 København K

Økonomi *

Husleje

30.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
180 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2020
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Midt på den pulserende Bredgade med uendelige spisemuligheder og specialbutikker ligger tilbagetrukket i en dobbeltgård denne meget smukke lejlighed på 1.sal Området er unikt med sine klassiske rødder iklædt nye klæder på Toldboderne, Ophelia Plads og Holmen, for ikke at forglemme Operaen og Det Kongelige Teater. Shopping mæssigt ligger kvarteret sig ikke tilbage og mange unikke designer shops blander sig med kendte brands og overflødighedshornet Magasin.

Du træder ind i entreen og fornemmer med det samme eksklusiviteten igennem den dobbelte glasdør mod det åbne køkken alrum. Entreens skabe, paneler og dørs profiler skaber en helhed og al plads er vel udnyttet med eksempelvis et virkelig smart udtræksskab med plads til hele 36 par sko.

Køkkenet snedker arbejdes kvalitet står tydeligt frem og der er givet masser af skabsplads også med et magic skab med lys og ekstra plads til maskiner. Alle hvidevarer er fra Gaggenau, armaturerne fra Vola både her i køkkenet og alle andre steder i lejligheden. Køkkenbordpladen lyse kvalitet er calacatta crema.

Alle skabe i hele lejligheden er med røget eg indvendigt. Et meget smukt snedkerarbejde lige meget hvor du ser hen.

Gulvene er lyse og under dem ligger gulvvarmen og giver en harmonisk varme til alle rum uden synlige varmekilder.

Fra den tilstødende stue er der adgang til altanerne hvor den store ud mod gården og Bredgade nyder godt af morgensolen, hvor aftensolen kan nydes på den smalle til den anden side. I stuen står en stor bogreol og hele væggen mod altanen åbnes af de store dobbelte glasdøre ud. Ved siden af køkkenet med indgang fra stuen er et virkelig praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt et virkelig lækkert gæstebadeværelse med brus.

I forlængelse af stuen bag dobbelt glasdøre med smukke profiler ligger et gæsteværelse og parallelt hermed er der adgang til et meget luksuriøst omklædningsværelse med skabe fra gulv til loft. Også i soveværelset er der skabsmuligheder - begge steder med lys i skabet.

Soveværelse vender ud mod gården og det giver en næsten parisisk stemning med de dybe toner i væg og gardin og de store flotte vinduer mod gården. Bag soveværelset er der adgang til et depotrum med plads til praktiske ting.

Igennem hele lejligheden er de dybe farver afstemte som fremhæver eksklusiviteten i de valgte materialer samt det høje niveau af istandsættelsen. En virkelig eksklusiv lejlighed i en hyggelig og stille ejendom midt i den pulserende bymidte.

Der er 2 altaner til lejligheden.

Lejligheden kan lejes møbleret for kr. 33.000,0 pr. måned ekskl. forbrug.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.