Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nybygget penthouse med 70 kvm. privat tagterrasse

Økonomi *

Husleje

16.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
119 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
mindst 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lækker nybygget 3 værelses penthouse-lejlighed med en enestående udsigt over Aarhus.

Lejligheden er beliggende i det nye byggeri Valdemarshave med en rolig, men utrolig central placering, på Valdemarsgade, få hundrede meter fra banegården, strøget og med kort afstand til Frederiksbjergs hyggelige gader, caféer og restauranter. Derudover er ARoS, musikhuset og rådhuset stort set nabo til ejendommen.

Selve lejligheden er beliggende på øverste etage i den nederste ejendom i projektet. Her har man fri udsigt over Aarhus´ tage uden at have en nabo lige ved siden af.

Der er indgang via en mindre entré i sammenhæng med køkken/alrum og stue i ét. Man mødes allerede i entréen af den enestående udsigt og lysindfaldet fra de store panoramavinduer, der pryder hele den ene facade ud for tagterrassen. Panoramavinduerne er gennemgående i køkken/alrum og stue og de suppleres flot af et stort vindue mod den sydlige del af byen, der har dybe lysninger af massivt træ, som kan benyttes til siddeplads, men som ligeledes indrammer udsigten som et levende billede på væggen. Et lignende vindue finder man i det ene af lejlighedens værelser, som har udgang til den store tagterrasse.

Selve køkkenet er i pæne hvide elementer med hvid bordplade. Det indeholder alt i hårde hvidevarer og har integreret en arbejds-ø, hvorfra udsigten kan nydes selv når man står med madlavningen i køkkenet.

Stuen har en fin størrelse til at indeholde både spiseafdeling og sofa-arrangement.

Der er udgang til den store 70 kvm. tagterrasse fra køkkenet, ligesom stuen har udgang til endnu en dejlig altan mod syd, hvortil der også er adgang fra lejlighedens master bedroom, der ligger som det inderste værelse i lejligheden, har en fin størrelse og indeholder et smalt, men funktionelt, walk-in skab.

Derudover indeholder lejligheden et pænt badeværelse med stor bruseniche med skydedøre i glad, vaskearrangement i hvide elementer og vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler.

Til lejligheden hører en privat parkeringsplads i aflukket kælder.

Der betales kr. 1.000 pr. mdr. i a conto vand, varme og el.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.