Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Nørregade, 6100 Haderslev

Økonomi *

Husleje

8.860,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
120 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL BYHUSENE- Spændende bygninger i absolut centrum af Haderslev

Boligerne - Bynært med fælles tagterasseBoligerne i ...0B: Etagebyggeri i fire etager med elevator og butik nederst. Boligerne er velegnet til bevægelseshæmmede. Ejendommen er oprindelig opført i 1890 men totalrenoveret, så den opfylder tidens krav til moderne boliger. Der er fællesvaskeri i bygningen samt cykelskur og -kælder. På 1. sal ligger en fælles kæmpe tagterrasse. Her er opført et hus med siddeplads og borde til omkring 25 personer, så vejret er ingen undskyldning for at tænde grillen. Badeværelset er rummeligt med plads til vaskesøjle. Hvis der ikke er installation til vaskemaskine og kondenstørretumbler fra tidligere beboer, afholdes udgiften af lejer. Gulvet er klinkebelagt og der er lyse fliser på væggene. Køkkenet er indrettet med skabselementer i lysegrå laminat. Her findes køle-fryseskab, glaskeramisk komfur og emhætte med centraludtræk. Der er desuden installation til opvaskemaskine. Bøgeparket er den gennemgående gulvbelægning og der er faste skabe i lejligheden. Der følger et kælderrum med til alle lejemål. Det er muligt at leje ret til privat parkeringsplads via et gårdlaug. Boligerne i nr. 33: Boligerne her har tilhørende fælles opholdsarealer både inde og ude. Bygningen er i tre etager, opført i 1993. I disse lejemål er der brusebadeværelse og tekøkken med lysegrå skabselementer. Der medfølger køleskab med frostboks, kogeplader med to sektioner og emhætte.

Afdelingen- Primært historiske bygninger centralt i HaderslevHaderslev bymidte emmer af historie. Mange af bygningerne i Byhusene kan da også føres langt tilbage i tiden. Det er her du skal bo, hvis du trives med at bo i bygninger med få beboere, hvor boligerne ikke nødvendigvis er ens, hvor der kan være velbevarede, oprindelige plankegulve, stuklofter, skæve vinkler, prægtige husfacader og hvor gaden er brostensbelagt. Der findes også nyere byggeri i afdelingen. Er du til dette, skal du gå efter Dannevirkestræde, Høppners Gård, dele af Klosteret eller Naffet. Afdelingen råder over et fælleslokale i Lavgade og der findes gæstelejligheder på Store Klingbjerg med hhv. to og fire sovepladser, tekøkken og eget bad og toilet. Se flere billeder på afdelingens egen hjemmeside.

Nærområdet- Byen, der rummer det heleHaderslev er, med sin smukke domkirke og historiske bygninger, en driftig købstad med et utal af specialbutikker, fitnesscentre, restauranter og cafeer. Med fjorden som udgangspunkt og inderdammen er der basis for fiskeri, sejlads og oplevelser i pagt med naturen. Gå en tur med vægterne, besøg Gram slot eller deltag i de mange øvrige kulturelle arrangementer, som Haderslev byder på. Der er 5 km til motorvejen, 25 km til Kolding og omkring 45 km til grænsen.

Fleksibel udlejningUdlejning af familieboliger sker efter følgende fleksible kriterier (gælder ikke ungdomsboliger)

Arbejdsmarkedstilknytning i Haderslev kommune, bosiddende udenfor kommunen (fast arbejde, mindst 25 timer ugentligt). Arbejdsmarkedstilknytning skal dokumenteres ved kopi af ansættelseskontrakt samt bopælsattest.
Særlige kriterierNørregade visiteres gennem kommunen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.