Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Beddingen, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

8.400,00 kr.

Forbrug
400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.400,00 kr.
- Depositum
25.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
94 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne flotte og lyse lejlighed er netop er netop blevet opført på Aalborgs Havnefront, og I har dermed muligheden for at blive lejlighedens allerførste lejere.

Lejligheden ligger i en smuk ejendom lige i skønne omgivelser ved Østre Havnebassin. Lejlighedens stue og store terrasse vender mod vest, hvilket er perfekt, hvis man drømmer om at sidde og nyde aftensolen med kig til vandet. Fra lejligheden er der nemt til indkøb, offentlig transport, motorvejsnettet og det tager ikke lang til at slentre langs vandet ind til gågaderne i Centrum.

Lejligheden er indrettet med en rummelig entré med god plads til overtøjet, et lækkert lyst køkkenalrum med moderne hvidt køkken med alt i hvidevarer, lækkert badeværelse med bruseniche og kombineret vaske-/tørremaskine, et stort soveværelse med indbyggede garderobeskabe og et fint ekstra værelse.

Over alt i lejligheden er der gulvvarme, og kvaliteten i alle materialevalg er helt i top.

Der er mulighed for at leje en parkeringsplads i kælderen.

Lejemålet er fra lejers side uopsigeligt de første 12 måneder. Husdyrhold er ikke tilladt. Arealet kan afvige ved endelig opmåling og færdigmelding. De viste billeder er visualiseringer. Acontoudgiften på 400 kr./md udgør alene vand. Varme og el afregnes direkte til forsyningerne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.