Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Beddingen, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

7.250,00 kr.

Forbrug
400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.254,00 kr.
- Depositum
21.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
70 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne skønne lejlighed er indrettet med en rigtig god entré/fordelingsgang med masser plads til overtøjet, et stort lyst soveværelse med stor skabsvæg til garderoben, lyst og moderne badeværelse med bruseniche samt et virkelig skønt køkkenalrum. Køkkenet er et moderne hvidt HTH køkken med grebsfrit inventar, der ligger i åbent forbindelse med den rummelige stue med udgang til en stor terrasse.

Terrassen der ligger lige ud for stuen er stilfuldt afgrænset med flotte blomsterkummer beplantet med en høj græsart, så man føle sig helt privat i smukke omgivelser på terrassen.

Lejligheden er med alt i hvidevarer, gulvvarme og flotte egetræsparketgulve.

Lejligheden er ved at blive opført og lejligheden, står klar til indflytning medio november 2019.

I ejendommen er der elevator og kælder med depotrum samt mulighed for leje af p-plads.

Lejemålet er fra lejers side uopsigeligt de første 12 måneder. Husdyrhold er ikke tilladt. Lejlighedens areal kan afvige ved endelig opmåling og færdigmelding. De viste billeder er visualiseringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.