Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Beddingen, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

6.800,00 kr.

Forbrug
400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.788,00 kr.
- Depositum
20.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
63 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her har man den perfekte mulighed for at kombinere tilværelsen i lejlighed i byen med drømmen om egen terrasse i smukke omgivelser.

Denne lejlighed i den nybyggede ejendom på havnefronten ligger nemlig i stueetagen og har udgang til en stor terrasse, der er stilfuldt afgrænset med moderne blomsterkummer med en flot græsart. Og så ligger lejligheden lige ud til havnebassinet og fjorden, så omgivelserne er også helt i top.

Lejligheden er indrettet med en rummelig entré, et hyggeligt og lyst køkkenalrum, et dejligt soveværelse og et flot badeværelse.

Hele lejligheden er med gulvvarme, flotte egetræsparketgulve, alt i hårdehvidevarer samt indbyggede skabe i soveværelset.

Til lejligheden hører et depotrum i kælderen.

Lejemålet er fra lejers side uopsigeligt de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Arealet kan afgive ved endelig opmåling og færdigmelding. De viste billeder er visualiseringer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.