Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Beddingen, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

11.500,00 kr.

Forbrug
400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.517,00 kr.
- Depositum
34.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her får I hele 114 kvadratmeters skønhed på en super attraktiv beliggenhed ved fjorden.

Lejligheden ligger lige ud til Østre Havn, og er dermed med smuk udsigt til både havnebassinet og fjorden – og så er lejlighedens stue og altan vestvendt, så man får allermest ud af eftermiddags- og aftensolen. Fra Beddingen er det nemt til indkøb, midtbyens gågader og til motorvejsnettet.

Lejligheden er indrettet med en lys entré, bryggers, dejligt køkkenalum i åben forbindelse med stuen, stort lyst soveværelse med udsigt til vandet, ekstra soveværelse og et stort moderne badeværelse. Køkkenet er et lækkert hvidt grebsfrit HTH køkken med en fin køkkenø, der giver en god og naturlig opdeling af køkken og spiseplads. Alrummet/stuen er et virkelig lækkert rum med vinduer mod både øst og vest, hvilket sikre et fantastisk lysindfald i lejligheden og udsigt i begge retninger.

Lejligheden har alt i hårde hvidevarer, materialevalg i høj kvalitet, gulvvarme i hele lejligheden og flotte egetræsparketgulve.

I ejendommen er der elevator og kælder med depotrum og mulighed for leje af nummereret parkeringsplads.

Ejendommen er under opførsel, og man bliver dermed første lejer i lejligheden, der står klar til indflytning medio november 2019.

En lejlighed og udsigt, der skal opleves!

Lejemålet er fra lejers side uopsigeligt de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Arealet kan afgive ved endelig opmåling og færdigmelding. De viste billeder er visualiseringer. Acontoudgiften på 400 kr./md er alene for vand. Varme og el afregnes direkte overfor forsyningsvirksomhederne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.