Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Beddingen, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

7.250,00 kr.

Forbrug
400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.250,00 kr.
- Depositum
21.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
67 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hvis du drømmer om at bo i noget helt nyt, lyst, lækkert og moderne – så er Beddingen, det helt rigtige for dig.

Og så ligger lejligheden endda lige ved havnebassinet med nemt til indkøb, offentlig transport, grønne områder og ganske tæt på midtbyens gågader!

Lejligheden rummer en fin entré, et virkelig fedt køkken med alt i hvidevarer, en stor stue med udgang til vestvendt altan med udsigt til havnebassinet, et rummeligt soveværelse med garderobeskabe og et moderne badeværelse med bruseniche og kombineret vaske-/tørremaskine.

Der er gulvvarme i hele lejligheden, flotte egetræsparketgulve og materialevalget er helt i top. I ejendommen er der elevartor i kælder med depotrum og mulighed for leje af parkeringsplads.

Lejemålet er fra lejers side uopsigeligt de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Arealet kan afgive ved endelig opmåling og færdigmelding. Udendørsbillederne er visualiseringer. Acontpudgiften på 400 kr./md er for vand. Varme og el afregnes direkte overfor forsyningsvirksomhederne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.