Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Kenny Drews Vej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

13.200,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.200,00 kr.
- Depositum
39.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lys 3-værelses lejlighed med direkte udsigt til kanalen

Lys 3-værelses lejlighed med direkte udsigt til kanalen

Med en god beliggenhed på Sluseholmen, er denne dejlige 3 værelses lejlighed placeret. Lejligheden på 100 m2 og byder på en entre med plads til overtøjet, stort lyst køkken med god plads til spisebord og stole. I stuen er der ligeledes masser af plads til både sofagruppe med mere. Endvidere findes 2 gode soveværelser, som er beliggende i den ene ende af lejligheden. Ydermere har lejligheden et flot stort badeværelse.

Området:
Lindholm er beliggende på Sluseholmen, der med sine mange kanaler skaber et maritimt miljø. Sluseholmen består af 8 øer med forskellige karréer i forskellige udtryk, der alle er broforbundne. De mange kanaler indbyder til aktivitet omkring vandet, hvilket blandt andet kan ske i form af kajakroning eller i form af en svømmetur i havnebadet "Koralbadet".

Lejligheden er klar til overtagelse fra d. 01.12.2019

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser.

eller mail:

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.