Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Mariane Thomsens Gade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

12.200,00 kr.

Forbrug
640,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.200,00 kr.
- Depositum
36.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Vi udbyder denne store 2 værelses lejlighed, beliggende med skøn udsigt mod Aarhus havn, kanalen og den ellers flotte arkitektur på Aarhus Ø.

Lejligheden er indrettet med lyse gulve, Invita køkken med alt i hårde hvidevare fra Siemens samt badeværelse med gulvvarme og vaskemaskine og tørretumbler. Fra boligens rummelige køkkenalrum med store vinduer og plads til spisestue. Herfra er der udgang til sofastue med stor gode vinduer. Lejlighedens entré giver adgang til badeværelse og lejlighedens ene værelse. I værelset er her også skabsplads. Det er også fra spisestuen at der er udgang til altan med udsigt mod havet, hvor de lune tider kan nydes hele dagen.

Området: Med bolig i Isbjerget bor du tæt på Aarhus centrum – smilets by. Beliggende på spidsen af Aarhus Ø med udsigt udover Aarhus by, Marselisborg Skov, Aarhus Bugt og Kalø Vig og hele vejen til Helgenæs og Sletterhage. Her er boliger for enhver smag!

Ejendommen: Isbjerget er opført med 10 etager og rummer alt fra 2 værelses lejligheder på 55 m2 til penthouselejligheder på 227 m2. Til hver bolig er et depotrum beliggende i forlængelse af ejendommens parkeringskælder. Her er mulighed for leje af parkeringskort som giver fri adgang til parkering på de blå pladser. Isbjerget er et oplagt hjem til alle med sans for stil, arkitektur og livsnyderi. Her er plads til ægteparret der trænger til mindre vedligehold, den nybagte børnefamilie der skal bruge ekstra værelser og selvfølgelig den enlige der ønsker rolige omgivelser med udsigt til havet.

Kontakt udlejer Boligudlejning Aarhus for yderligere information herom.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.