Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Travemündegade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

16.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
730,00 kr.
- Vand
460,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.950,00 kr.
- Depositum
50.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Bygningen

Om byggeriet siger arkitekten ” Central Park bliver bindeleddet mellem havnen og byen. Derfor har vi skabt et hus, som understreger det urbane og følelsen af at bo centralt, selvom man kun bor lidt under 100 meter fra vandet".

Bygningen er inspireret af de klassiske københavner-karéer, hvor detaljerne og materialevalget er i fokus. Så også arkitektonisk markerer ‘Central Park’ overgangen mellem det rå havnemiljø og det mere traditionelle Østerbro.

Lejligheden

Central Parks ambition er, at skabe de perfekte rammer om en moderne bolig, der med komfort og funktionalitet opfylder beboernes drømme. Lejligheden er en 4 værelses lejlighed på 110 m² med dejlig altan, 1 forældresoveværelse, 2 børneværelser/kontor, badeværelse samt stor stue/køkkenalrum. Køkkenet er fra HTH med moderne hårde hvidevarer og badeværelset er med HTH baderumsmøbel, vaskesøjle samt en flot tidsløs og minimalistisk klinke på gulv og i bruseniche.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.