Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Otto Brandenburgs Vej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

15.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
330,00 kr.
- Vand
430,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.950,00 kr.
- Depositum
47.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
105 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er lys og stor, indeholdende 4 værelser, hvoraf 3 er soveværelser og det 4. værelse er en kombineret stue/køkken-alrum.

Der er et køkken, et badeværelse og 2 toiletter. Ydermere er der et depotrum i selve lejemålet. Alle køkken- og badeværelseselementer er hvide og enkle i stilen og fra HTH.

Alle hårde hvidevarer er fra hhv. Bosch og Miele, og udgør; vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, emhætte, køle/fryseskab og komfur/ovn.

Fra den østvendte altan er der den flotteste udsigt direkte ud over vandet og Slusen, og lyset fortrækker først fra østsiden hen ad eftermiddagen.

Udlejer ønsker ikke at udleje til bofællesskaber.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.