Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Ejler Billes Allé, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

15.750,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
97 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
OBS! De viste fotos er fra lejligheden som pt. er i gang med at blive bygget. - Boligen står klar d. 1 juli 2019.

Få en skøn veldisponeret 4 værelses imellem by og natur, med klappefår i baghaven og metrostation i gåafstand.

Din 6 kvm store altan ligger i forlængelse af lejlighedens køkken/alrum, og vender direkte mod sydvest. Her kan du både have spisebord, grill og lyse aftener.

I den ene ende af lejligheden er der 2 gode værelser på hver 7 kvm., og bagerst det store soveværelse på 11 kvm. - alle 3 med fransk altan.

Køkkenet er HTHs lyse og grebsløse model VH-7, og alle hårde hvidevarer er fra Siemens. Badeværelset har rainshower og vaskesøjle.

Ejendommen har elevator, cykelkælder og festlokale, som kan lejes. Har I bil, vil den kunne parkeres i et kommende p-hus tæt på ejendommen.

I Skovkvarteret 2 får I en spritny lejlighed, som I bare skal bære flyttekasser og møbler ind i - så er I hjemme. Lejligheden er også delevenlig.

Boligen ligger i Ørestads nybyggede Skovkvarter 2, lige ud til Kalvebod Fælleds grønne natur og Københavns centrum. Royal Arenas koncerter og sportsoplevelser ligger i gåafstand. Det samme gør områdets nye skøjtehal, Naturcenter Amager og børneinstitutioner. Field's giver jer både biograf og 145 butikker at handle i. Metroen og motorvejsforbindelse til hele Sjælland gør det nemt at komme omkring.

Skovkvarteret 2 er en del af et populært, færdigbygget kvarter, som er fyldt med børnefamilier og godt naboskab.

Husdyr er tilladt efter ansøgning ved udlejer.

ÅBENT HUS

20

okt.

søndag

16:00

-

16:15

GEM I KALENDER

oktober

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.