Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

8 værelses villa - Bernstorffsvej, 2900 Hellerup

Økonomi *

Husleje

47.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
3.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
420 m²
Værelser
8 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2020
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne dejlige villa på Bernstorffsvej blev bygget i 1946 og fremstår uspoleret med sin originale charme.

Stueetagen er mondæn og herskabelig. Den består af en entré, der fører direkte til indgangshallen. Herfra er en trappe op til første sal. Igennem fløjdøren kommer man ind til dagligstuen med et kæmpe oplukkeligt panoramavindue og en fabelagtig udsigt over den velplejede have. I stuens forlængelse ligger et helt unikt arbejdsværelse med indbyggede originale skabe og med endnu en pragtfuld udsigt til haven. Fra entreén kommer man også ind i det store velindrettede køkken, og dernæst i en stor spisestue, der indbyder til hyggelige stunder med gode venner. Fra spisestuen er der direkte udgang til haven.

I alt findes der 4 toiletter i denne bolig.

På 1.sal er der 5 soveværelser, alle med indbyggede originale skabe og skøn udsigt. I mastersoveværelset er der fransk altan og direkte adgang til et dejligt stort badeværelse med både badekar og brusekabine.

Kælderen er indrettet som en lille lejlighed med et stort alrum, der både fungerer som stue og soverum samt et badeværelse og køkken. Desuden findes en stor vaskekælder.

Her er god plads til den store familie.

Lejes også delvist møbleret.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.