Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Søvænget, 6230 Rødekro

Økonomi *

Husleje

6.084,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
99 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
VELKOMMEN TIL BYHUSENE- Boliger med dejlige udeområder i hele Rødekro

Boligerne- Varieret udbud af skønne boligerPå Søvænget er der et varieret udbud af boliger. Torumsboligerne ligger i et lavt etagebyggeri på to etager og som små etplansrækkehuse. Derudover er der trerums- og firerumsrækkehuse i både i ét og to plan. Boligerne er rummelige og lyse med flotte trægulve og har skabsplads. Køkkenerne er af ældre dato med fineret bøgeelementer og udstyret med køle-fryseskab, komfur samt emhætte. Boligerne har et mindre badeværelse med bruseniche, og i alle toplansboligerne ligger badeværelset på første sal. Der følger en skøn privat have med til alle rækkehuse samt boligerne i stueplan i etagebyggeriet. Til førstesalsboligerne på mellem 63-65 m2 i etagebyggeriet er der altan, de øvrige har ikke altan.

Afdelingen
- Indbydende boligafdeling i hyggelige RødekroBoligafdelingen Byhusene ligger i den hyggelige sønderjyske by Rødekro og byder både på rummelige rækkehuse og dejlige boliger i etagebyggeri rundt omkring i hele byen. Ved alle adresserne, på nær Vestergade, er der store grønne fælles udearealer med legepladser og bordbænkesæt med mulighed for ophold og hygge. Desuden er der på Søvænget også både boldbane samt volleyballbane. Alle beboere har mulighed for at leje både fælleshus og stort gæsterum, som er beliggende ved boligerne på Søvænget. Der er gode muligheder for opbevaring ved alle adresser. I Byskoven og på Engvej er der et skur samt loftrum. På Søvænget er der skur og loftrum, og toplansboligerne har også depotrum inde i boligerne. På Vestergade er der kælderrum.
Nærområdet- Bo i hyggelige Rødekro ved skøn naturRødekro er en hyggelig stationsby i Sønderjylland, med skønne naturområder, fiskesøer og kort til Aabenraa Fjord. Boligafdelingen Byhusene har boliger rundt omkring i hele Rødekro, og fælles for dem er, at der er kort til bus, motorvej og fine indkøbsmuligheder. I Rødekro finder du mange tilbud, fx fitnesscenter, svømmehal, bibliotek og selvfølgelig Røde-Kro, som har givet navn til byen. Kroen lå der før Rødekro blev til. Da jernbanen mellem Kolding og Flensburg åbnede, placerede man en station tæt ved kroen, som naturligvis fik navnet Rødekro. Rødekro er en hyggelig by at bo.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.