Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Haflingervej, 8960 Randers SØ

Økonomi *

Husleje

9.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
28.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse

ukendt

Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lys og indbydende lejebolig med plads til hele familien.

Rækkehuset opføres i 2019. Billeder og visualiseringer er vejledende.

>> Klik her og se udlejningsbrochure

KØKKEN OG STUE I ÉT
Køkkenet ligger i åben forbindelse med det store opholdsrum – et lyst og lækkert samlingspunkt for familien. Fra opholdsrummet er der udgang til begge sider af huset, og her er loft til kip samt lækre store vinduespartier, der giver et skønt lysindfald.

TRE GODE VÆRELSER
Rækkehuset har tre gode værelser med faste skabe. Det største værelse er placeret ved badeværelset, mens de øvrige to ligger side om side med adgang fra opholdsrummet.

STORT BRYGGERS MED VASK
Rækkehuset har et stort og funktionelt bryggers, der også fungerer som husets entré. Her har du vaskemaskine, tørretumbler og håndvask.

LILLE HAVE OG TERRASSE
Arealet foran huset er belagt med fliser, mens der på modsatte side er en lille have med terrasse, samt skur.
Der er ingen carport ved denne boligtype, så har du bil, skal du parkere på de fælles p-pladser i området.

PRAKTISKE INFORMATIONER
Boligerne på Haflingervej er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, kogeplade samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper, der er placeret udvendigt ved skur. Vand og spildevand afregnes direkte med Assentoft Vandværk og Vandmiljø Randers. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i rækkehuset (mulighed for Yousee og Eniig Fiber).

Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.