Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Haflingervej Hc, 8960 Randers SØ

Økonomi *

Husleje

ukendt

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse

ukendt

Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyt fireværelses rækkehus – et hyggeligt hjem for familien.

Rækkehuset opføres i 2019. Billeder og visualiseringer er vejledende.

>> Klik her og se udlejningsbrochure

STORT KØKKEN-ALRUM MED LOFT TIL KIP
Boligens naturlige samlingspunkt er det store køkken-alrum. Med loft til kip, store vinduer og dør ud til terrassen har du her godt med lys og luft. Køkkenet er opbygget med køkkenø, hvor familien kan samles om madlavningen, og rummets størrelse indbyder til mange timers ophold og leg.

TRE VÆRELSER MED FASTE SKABE
Dette rækkehus har et soveværelse med faste skabe og dør ud til terrassen samt yderligere to værelser oplagt til børn. Samtlige værelser har faste skabe til opbevaring af garderoben.

FUNKTIONELT BRYGGERS
Husets entré/bryggers er indrettet med vaskemaskine, tørretumbler og håndvask.

BADEVÆRELSE MED BRUS
I badeværelset har du bruseniche samt klassisk møblement fra HTH.

LILLE HAVE OG SKUR
Foran huset har du et flisebelagt areal, mens der på modsatte side er en lille have samt terrasse.
Du får desuden eget skur, der enten er placeret ved husets indgang eller i haven.

Vær opmærksom på, at der bygges 13 boliger af denne type. Ved nogle af disse huse kan du parkere ved boligen, mens du ved andre boliger skal benytte de fælles p-pladser. Parkeringsmulighederne samt huslejen og indflytningsdato varierer efter husets placering.

PRAKTISKE INFORMATIONER
Boligerne på Haflingervej er indrettet med hvidt inventar, hvide vægge og lyse lofter. På badeværelse og i entré/bryggers er der grå klinker på gulvet, mens der i de øvrige rum er lyse laminatgulve med egetræslook.

De faste skabe i køkken, bad, værelser og bryggers er fra HTH. Der er installeret følgende hårde hvidevarer: opvaskemaskine, køle-/fryseskab, ovn, kogeplade samt vaskemaskine og tørretumbler.

Boligen har gulvvarme i alle rum samt ventilationsanlæg. Varmekilden er varmepumper, der er placeret udvendigt ved skur. Vand og spildevand afregnes direkte med Assentoft Vandværk og Vandmiljø Randers. Strøm afregnes direkte med Eniig. Der er desuden installeret fibernet i rækkehuset (mulighed for Yousee og Eniig Fiber).

Det er tilladt at have op til to husdyr i boligen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.