Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses rækkehus - Udbyhøjvej, 8930 Randers NØ

Økonomi *

Husleje

9.333,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.333,00 kr.
- Depositum
27.999,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
165 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Vi har nu glæden af at kunne udbyde denne unikke bolig.

Boligen på 165 m² er indrettet med: entré, badeværelse med bruseniche, stort køkken, viktualierum, to sammenhængende stuer, et mindre værelse samt trapperum med adgang til 1. sal. På 1. salen findes fordelingsgang og 3 værelser.

Lejemålet er beliggende i det historiske Nørre Jyllands Tøihuus fra 1800-tallet som består af 13 nyrenoverede karakterfulde boliger. Boligerne er i 2008 nænsomt renoveret med respekt for de traditionelle, håndværksmæssige metoder, som Tøjhuset blev bygget efter. Det inkluderer også bevaringen af de historiske detaljer, farvesætningen og de unikke arkitektoniske træk.

Tøihuuset er yderst velbeliggende i Randers med Randers Tøjhushave som nærmeste nabo, med kig over Østre Kirkegård og tæt på lystbådehavnen. Her har du alle midtbyens faciliteter indenfor gåafstand. For dig der vil bo tæt ved byen, men samtidig et roligt og smukt sted.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.