Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses lejlighed - Elstarvej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

6.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
250,00 kr.
- Vand
150,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.800,00 kr.
- Depositum
20.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
34 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I stueetagen finder du fælleskøkken, hvor du sammen med dine naboer kan tage en pause fra studiet og hygge omkring madlavningen. Der vil være mulighed for cykelparkering i kælderen, hvor der ligeledes forefindes depotrum til de lejligheder som ikke har depotrum i kælderen eller på deres etage. På 16. etage og 18. etage finder du de fælles tagterrasser, hvorfra udsigten er ubeskrivelig smuk. På 17. etage indrettes der en sky-lounge, hvor du kan medbringe studiebøgerne og læse med byens nok smukkeste udsigt

Med en studiebolig i Akeleje Hus, bliver du en del af den nye grønne bydel, Grønttorvet, i Valby. Ejendommen har en attraktiv belliggenhed ud mod den nye Gønttorvspark med frugttræer og oaser der indbyder til afslapning og samvær, og er opbygget med frodige taghaver i flere niveauer, så parken både kan opleves helt tæt på og ses langt væk. Fra tagteressen i Akeleje Hus’ krone kommer du på toppen af byen og får den smukkeste udsigt. Det er et studieliv med stil!

OBS. Billederne er taget i vores prøveboliger. Lejlighederne er umøbleret og lejes ud uden inventar. Husdyr er ikke tilladt i ejendommen. Det er muligt at leje en p-plads i den underliggende parkeringskælder.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.