Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejebolig på 139 m2 - Nymarks Allé, 8320 Mårslet

Økonomi *

Husleje

13.450,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.450,00 kr.
- Depositum
40.350,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
139 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Mårslet - Nymarksparken

Flot landskabsudsigt – smuk arkitektur – attraktivt område

Du har nu mulighed for at leje en af de spændende boliger i Sydbyens nyeste og måske flotteste boligprojekt ”Nymarksparken”i Mårslet. Boligen forventes at være klar til udlejning pr. 01.09.2019.

De pragtfulde rækkevillaer er tegnet af "Gudnitz, Krabbe, Vang Arkitektur & Design" og er nøje tilpasset den kuperede grund i Mårslet med udsigt over landskabet. Resultatet er et spændende og utraditionelt byggeri med forskudte plan og en moderne indretning. De hvide udvendige vægge vil sammen med den sorte pulverlakerede facade i Ivarsson stålprofiler give kontrast samt et karakteristisk udtryk, som gør projektet let genkendeligt. Her er et trygt og børnevenligt miljø med nye børneinstitutioner, nem adgang til indkøb og selvfølgelig kun 10 minutters gåafstand til den letbanen til Aarhus. Boligen er gennemtænkt med størst mulig komfort for enten den travle børnefamilie eller det modne seniorpar. Der er benyttet byggematerialer af høj kvalitet og kendte mærkevarer som f.eks. det flotte HTH køkken. Boligerne vil indeholde varmegenindvindingsanlæg, som også vil give jer et godt indeklima foruden en lav varmeregning.

Boligen får et skønt lysindfald fra de store vinduespartier, og der vil være adgang til jeres sydvendte have og terrasse. Der bliver opført carport til hver enkelt rækkevilla foruden redskabsrum. Herudover opføres et antal gæsteparkeringspladser i bebyggelsen.

Ring eller skriv allerede i dag til jeres lokale udlejer ejendomsmægler for booke tid med en mægler for gennemgang og eventuelt leje af jeres drømmebolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.