Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Nicolai Eigtveds Gade, 1402 København K

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.587,00 kr.
- Vand
304,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
75.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
149 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
En lejlighed med Christianshavns bedste beliggenhed med altan mod vandet.

Denne højloftede liebhaver, øverst beliggende lejlighed, byder på en stor åben møblerbar entré, et stort åbent køkken alrum med kvalitet over hele linjen, et stort værelse, et flot gæstebadeværelse, en stor lys opholdsstue med store vinduespartier mod Christianshavns kanaler, et stort soveværelse med lækker altan samt et dejligt badeværelse.

Attraktivt beliggende kvarter i det lille eksklusive hjørne af Christianshavn mod vandet og byen. Kun få minutters gang til Christianshavns Torv med indkøbsmuligheder og Metro. Såvel City som lufthavnen nås på ganske få minutter. En oase midt i den pulserende metropol.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.