Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Beddingen, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

7.900,00 kr.

Forbrug
400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.900,00 kr.
- Depositum
23.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
81 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Virkelig flot og velindrettet 2 værelses lejlighed på hele 81 m2. Lejligheden ligger i en flot ejendom, der er ved at blive opført på Aalborg Havnefront lige ved havnebassinet. Lejligheden er klar til indflytning medio november.

I ejendommen er der naturligvis elevartor, så man kan slappe helt af på turen på til 3. sal, hvor man kommer ind i en lækker, lys og moderne lejlighed, der byder indenfor i en god entré og videre ind i et kæmpestort køkkenalrum, der er indrettet med et fantastisk flot og moderne køkken i hvidt inventar og en stor stue med den smukkeste udsigt til havnebassinet. Stuen der er vestvendt har et smukt lysindfald, og fra stuen er der adgang til altanen, der også ligger mod vest – helt perfekt i forhold til eftermiddags- og aftensolen. Herudover rummer lejligheden et stort soveværelse og et skønt badeværelse med en god bruseniche og kombineret vaske-/tørremaskine.

Lejligheden er med alt i hvidevarer, garderobeskabe, gulvvarme i hele lejligheden og flotte egetræsparketgulve.

I ejendommens kælder er der depotrum og mulighed for leje af parkeringsplads.

Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke. Lejemålet er fra lejers side uopsigeligt de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Arealet kan afgive ved endelig opmåling. De viste billeder er visualiseringer. Acontoudgiften på 400 kr./md er for vand. Varme og el afregnes direkte overfor forsyningsvirksomhederne.

Besked om nye lejeboliger i Aalborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aalborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.