Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Slægtsgården BOUSGAARD

Økonomi *

Husleje

15.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
3.000,00 kr.
- Vand
1.000,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
45.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
250 m²
Værelser
10 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Gården er beliggende skønt i landlige omgivelser ugenert med egne marker til alle sider, der er ca. 3 km til skov og strand og havnebyen Rødvig.
Gården er en klassisk dansk 3 længet bondegård, der nu ejes af fjerde generation. Ejendommen fremtræder i original, men nænsomt restaureret stand. Stuehuset er på ca. 250 kvm med 100 kvm kælder og består af 11 værelser plus kælder. Der er stort uudnyttet loftsrum. Herudover ca. 1000 kvm udlænger som evt. også kan indgå i lejemålet med utallige formål (kontor/lager e.l.) Haven/parken er på flere tusinde kvm og er velholdt med mange frugttræer og buske (havemand kan anvises).
Alt i alt en meget velholdtl og præsentabel liebhaverejendom med utallige muligheder, privatbeboelse, kombination af bolig og erhverv eller ?

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.