Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3-værelses lejlighed i Snekkersted

Økonomi *

Husleje

9.467,00 kr.

Forbrug
1.140,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
18.934,00 kr.
- Depositum
28.401,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Meulenborg Park i Snekkersten er beliggende på en af de smukkest beliggende grunde i Nordsjælland. Grunden ligger lidt tilbagetrukket fra Strandvejen og rummer et smukt haveanlæg, ligesom der fra grunden er en storslået udsigt over Øresund. Meulenborg kan føre sin historie helt tilbage til 1755, hvor det oprindelige hovedhus blev opført. Haveanlægget, der oprindeligt har været planlagt ud fra engelske haveidealer, står i dag med en smuk og varieret bevoksning af gamle træer og buske herunder en række sjældne træarter. Boligområdet er en rolig enklave midt i smukke og usædvanlige omgivelser, tæt på trafikforbindelser til tog og bus til Helsingør og København. I gå afstand ligger indkøbscenter, lægehus og togstation. Der er opført et hovedhus, der indgår som den centrale hovedbygning i bebyggelsen. Boliger i hovedhusets stueetager har altaner, alle øvrige boliger i stueplan har adgang til haveareal. Boligerne på 1. sal har alle altan og nås fra trappereposer via udvendige trapper. Lejlighederne i stueetagen er handicapvenligt indrettet. Til hver bolig er der tilknyttet enten et depotrum, udhus eller kælderrum. Ved hovedhuset er der anlagt en legeplads med opholdsmuligheder, og i kælderen er der festlokale. Til ejendommen hører to små private strandgrunde - den ene med badebro. Lejlighederne bliver løbende renoveret ved fraflytning, hvilket betyder at lejlighederne er forskellige i indretningen, og at husleje vil stige ved genudlejning.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Fremgår der intet tal, skal man forvente af afregne direkte med forsyningsvirksomheden. Vi ligger ikke inde med information om tidligere lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.