Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses villa - Lysbrovej, 2610 Rødovre

Økonomi *

Husleje

15.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
148 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 23. december 2019
Lejeperiode
op til 9 måneder
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I et stille og familievenligt kvarter ligger dette skønne hjem for enden af vejen og med et kolonihavehuskvarter på den ene side som en stille nabo. Her lever en velfungerende ejerforening med gode arrangementer og hjælpsomme naboer foruden af være tæt på en god skole i området, Islevskolen, gode lokale indkøbsmuligheder på Islev torv, og det noget større BIG shoppingcenter i gå afstand. Det er nemt at tilgå både offentlige transportmidler samt motorringvejs nettet.

Den lukkede have er godt indrettet med nemme bede på den sydvestvendte plæne. Her er plads til at lege eller slappe af på den delvist overdækkede terrasse. Der er andre gode solhjørner indrettet på grunden, og ved hoveddøren finder du et fint overdækket område. Derudover en åben carport og et skur.

Huset er godt indrettet med 3 gode værelser, hvor master bedroom har adgang ud til et badeværelse med brus. Soveværelset er indrettet med et åbent skab. Et bryggers med vaskefaciliteter giver også adgang ud til endnu et badeværelse med brus.

Resten af boligen er stort set et åbent rum men inddelt bag halve vægge som giver fine rum i rummet. Køkkenet ligger lidt hævet for sig inklusivt det gode spiseområde. Stuen har ligeledes en brændeovn udover stuen i haveplan med en skydedør ud til terrassen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.