Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Norsvej, 1916 Frederiksberg C

Økonomi *

Husleje

28.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
85.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
124 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Nyd den fantastiske udsigt over Sankt Jørgens Sø fra lejlighedens 30 m2 store tagterrasse...Lejligheden indeholder stor entre med garderobeskabe, stor lys opholdsstue i åben forbindelse med det flotte Svane køkken i sort eg. I opholdsstuen er der 2 franske altaner hvorfra der er den flotteste udsigt over søerne og Københavns tage. Moderne badeværelse med gulvvarme og vaskesøjle, stor bruseniche samt skabsmiljø fra Svane køkken. Desuden 2 store soveværelser samt et mindre gæsteværelse / kontor.I ejendommens underetage er der stort festlokale, der kan benyttes af ejendommens beboere. Ejendommen
Den smukke og totalrenoverede ejendom Hassinghus fra 1919 har en helt unik beliggendhed i 2. række til Sankt Jørgens Sø. Lige rundt om hjørnet ligger små hyggelige caféer, restauranter og special butikker. Ejendommen er renoveret med de bedste materialer og med respekt for ejendommens oprindelige udtryk og omkranses af dejlige grønne arealer. Desuden flot og præsentabel opgang med elevator. Lejlighederne har smukke egetræsgulve med gulvvarme og store flotte vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.