Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Bygmestervej, 2400 København NV

Økonomi *

Husleje

12.200,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.270,00 kr.
- Vand
710,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.200,00 kr.
- Depositum
36.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
108 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Område: God og central beliggenhed mellem Nørrebro og Bispebjerg S-station. Alt hvad hjertet begære, kan findes indenfor kort afstand herunder Fitness, specialforretninger og indkøbsmuligheder i bl.a. Nørrebro Bycenter, som har alt fra Silvan til H&M. Grønne områder herunder Emaljehaven, findes få hundrede meter fra ejendommen. Bygningen har en gård tilknyttet som både byder på græsområder, cykelparkering og legeplads. Derudover ligger København City kun 10 minutters kørsel fra ejendommen.

Lejligheden: Stor og lys 3 værelses lejlighed som indeholder: Stor og rummelig stue med køkken/alrum og udgang til to altaner. I køkkenet er der forberedt til opvaskemaskine samt køle-/fryseskab, pænt badeværelse med brus og hvor der er forberedt til vaskesøjle samt soveværelse med indbygget skabe og et værelse. Lejligheden er beliggende i en flot og nyere ejendom fra 2007 med elevator i hver opgang. Lejligheden har en smuk udsigt udover Nordvest og Nørrebro. På altanerne kan solen nydes mange timer i døgnet.

Udlejer acceptere ikke bofællesskaber.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.